Potrebna pomoć – vaše malo znači…

 Potrebna pomoć –  vaše malo znači…

Nevladino udruženje Žene Bara pokrenule su ovih dana još jednu humanu akciju kako bi pomogle našem sugrađanu, ocu troje djece, za liječenje, s obzirom na to da hemoterapija iziskuje značajna sredstva.

“ Marko Junković, naš sugradjanin, mladi čovjek, suprug i otac troje djece, živi svoju noćnu moru. Poslije niza nesrećnih okolnosti, od naizgled bezazlenog loma i dobroćudnog tumora, do amputacije noge i predstojeće hemoterapije, on i dalje uspravno stoji, hrabreći ženu i djecu. Vjeruje Marko u bolje sutra.

 Vjerujemo i mi i svi koji ga poznaju, vjeruju da će se izboriti i gledati kako mu djeca rastu i stasavaju. Da će se radovati njihovom i svom životu, naš Baranin, Marko Junković, hrabri, mladi čovjek”, navode iz NVU Žene Bara uz molbu da se pomogne Marku i njegovoj porodici.

 -Mala je nadoknada bolovanja za petočlanu porodicu u kojoj se od toga živi. Svaki nalaz, lijek, snimak, na putu liječenja, košta. Niko nije pošteđen u ovom teškom vremenu i prostoru u kojem živimo. Molimo  vas, dobri ljudi, velikog ♥️, uplatite koliko možete, navode iz  NVU Žene Bara.

Uplata se može izvršiti na račun  NVU Žene Bara 565-3443-40 Lovćen banka Za Marka Elektronski : 565-0000000003443-40

Avatar

Sonja Jovanović

Pročitajte još