Vranješ ostaje „mornar“, čeka se odgovor Cibone za Gnjidića

 Vranješ ostaje „mornar“, čeka se odgovor Cibone za Gnjidića

Pred Nemanjom Vranješom je operacija i dug period oporavka od teške povrede, ali i nov ugovor sa Mornarom!

Jedan od najpopularnijih igrača Mornara je u finišu sezone potvrdio zašto uživa maksimalno povjerenje Uprave kluba, u teškim trenucima preuzeo odgovornost i bio oslonac igre desetkovane ekipe. Nažalost, uslijedila je teška povreda u drugom meču finala crnogorskog prvenstva zbog koje će Nemanja morati na preglede i, izvjesno je, operaciju u Beogradu.

Po povratku, Vranješa čeka spreman ugovor o produžetku saradnje a moguće je i novi kolega u bekovskoj liniji, hrvatski supertalenat Lovro Gnjidić. Mladi as Cibone želi da obuče dres „Ponosa Bara“ u narednoj sezoni, ali posljednju ima uprava Vukova sa Tuškanca.

„Mi želimo da Lovro dođe u Mornar, ubijeđeni smo da bi ovdje napredovao, još važnije je da to želi i on, ali zadnju ima Cibona. Dali smo ponudu, nadamo se da će naši prijatelji iz Zagreba i Lovro postići dogovor koji će biti u interesu svih. Do tada, ostaje nam da čekamo odgovor i da se nadamo da će Cibona izaći u susret željama Gnjidića“, prokomentarisao je predsjednik Mornara Đorđije Pavićević.

Prvi čovjek „Ponosa Bara“, prokomentarisao je i situaciju sa Vranješom.

„Nemanja je stari član Mornarove familije, našao se u teškoj situaciji ali i da zna da klub stoji iza njega. On je veliki borac, dokazao je to i u završnici prvenstva kada ostavio srce na terenu. Siguran sam da će pobjednički izaći iz ove situacije“, zaključio je Pavićević.

Avatar

Portal Bar

Pročitajte još