Uspjeh Džiju-džicu kluba „Mornar“: Sedam medalja, od čega pet zlatnih, na takmičenju u Loznici

 Uspjeh Džiju-džicu kluba „Mornar“: Sedam medalja, od čega pet zlatnih, na takmičenju u Loznici

Članovi džiju-džica kluba „Mornar“ osvojili su sedam medalja – 5 zlatnih, 1 srebrnu i jednu bronzanu, na nedavno okončanom Međunarodnom turniru Loznica Open 2021.

„Devetog maja u Loznici je održan prvi međunarodni turnir u džiju džici koji je okupio 18 klubova iz 5 država regiona, sa više od 200 takmičara. Poslije godinu dana pauze usled korone, na ovom prvenstvu nastupila je ekipa i barskog kluba Mornar, a postignut je odličan uspjeh, jer je nastupilo 5 takmičara iz Bara i osvojilo 7 medalja – 5 zlatnih, 1 srebrna i 1 bronzana“, kazao je za Portal Bar trener i predsjednik kluba Saša Boltić.

Zlatna odlikovanja osvojili su Dino Haznadar, Balša Đurišić, Elena Stojanović, Kristina Radosavović i Andrija Golić, srebrna medalja pripala je Kristini Radosavović, a bronzanu je osvojio Andrija Golić.

„Mornaru“ u junu predstoje još dva međunarodna takmičenja u Banja Luci i Šapcu , kao i domaće državno prvenstvo u Danilovgradu.

Boltić je iskazao veliku zahvalnost za ovo putovanje Euromiksu i Alegri na pomoći koju su dali jer bi, kako kaže, bez njih veoma teško nastupili.

„Ovo je bio odličan test za mlade takmičare Mornara koi su se takmičili posle godinu dana pauze, ujedno i potvrda dobrog rada u klubu“, zaključio je Boltić.

Avatar

Sonja Jovanović

Pročitajte još