Raspisan poziv za dodjelu godišnjih priznanja iz oblasti sporta

 Raspisan poziv za dodjelu godišnjih priznanja iz oblasti sporta

Izvor: Opština Bar

Sekretarijat za kulturu, sport i mlade Opštine Bar raspisao je javni poziv za dodjelu godišnjih priznanja iz oblasti sporta za 2020. godinu.

Priznanje se dodjeljuje u kategorijama najbolji sportista, perspektivni sportista, sportska ekipa godine, sportski radnik godine i trener godine. Za priznanje mogu biti predloženi sportisti, sportski radnici i treneri koji svoje djelovanje ostvaruju na teritoriji opštine Bar i sportske organizacije sa sjedištem u Baru, koji su postigli zapažene rezultate u 2020. godini i koji su se takmičili najmanje jednu sezonu za sportsku organizaciju iz Bara.

Za izbor perspektivnog sportiste Bara mogu biti predloženi sportisti uzrasta od 14 do 18 godina koji nijesu proglašavani perspektivnim sportistima.

Predloge za dodjelu priznanja mogu podnositi sportske organizacije – sportski klubovi, sportska društva (školska ili studentska) sportsko-rekreativna društva i sportske organizacije lica sa invaliditetom (klub ili društvo) registrovane na teritoriji opštine Bar, u skladu sa Zakonom o sportu Crne Gore.

Predlozi se podnose u Građanskom birou Opštine Bar, zaključno sa 3. decembrom 2020. godine.

Javni poziv objavljen je na sajtu Opštine Bar www.bar.me, a dodatne informacije mogu se dobiti svakog radnog dana od 8:00-12:00h u Sekretarijatu za kulturu, sport i mlade ili na telefon 030/301-483.

Avatar

Portal Bar

Pročitajte još

Leave a Reply

Pravila Komentarisanja
Uslovi Korišćenja