Peruničić: Zvezda bila agresivna, kao da je u pitanju rukometni meč

 Peruničić: Zvezda bila agresivna, kao da je u pitanju rukometni meč

Zbog isključenja trenera Mornar Mihaila Pavićevića, na konferenciji za medije je govorio njegov pomoćnik Zoran Peruničić. On je bio izuzetno ljut zbog sudijskog kriterijuma, koji je , kako je istakao, gostima tolerisao više nego agresivnu igru.

„Moramo da čestitamo Zvezdi, ali ne možemo da se otmemo utisku da je u pitanju bila rukometna utakmica. Posebno se to odnosi na igrača broj 10 (Lazića) i Dobrića, koji su bili, najblaže rečeno, previše agresivni. To se tolerisalo. Njihov svaki ofanzivni skok bio je upitan, nije im se svirao nijedan faul. Mi jesmo pravili greške, dali smo im dosta otvorenih šuteva, posebno Lojdu. Ostali smo bez Pulena, prilično rano, kasnije se povrijedio i Jeremić, a u ovakvoj agresivnoj igri skraćena rotacija je veliki problem“, kazao je Peruničić.

Saša Kosović, asistent Dejana Radonjića, koji je takođe isključen, kazao je da je presudila timska igra.

„Svaka čast momcima, odigrali su timski. Kada igramo tako možemo da pobijedimo svaku ekipu u gostima u ABA ligi. Čestitam i igračima Mornara, imaju odličnu sezonu, predstavljaju ABA ligu sjajno na evropskoj sceni“, kazao je Kosović.

Foto: ABA Liga

Avatar

Sonja Jovanović

Pročitajte još