Pavićević: Razočaran sam načinom suđenja, ovo je sramota za crnogorsku košarku

 Pavićević: Razočaran sam načinom suđenja, ovo je sramota za crnogorsku košarku

Trener KK „Mornar“ Mihailo Pavićević razočaran je načinom na koji je suđena utakmica između Mornara i Budućnosti. Kazao je da je to sramota za crnogorsku košarku. Ipak, čestitao je ekipi Budućnosti i svojim mladim igračima koji su dobili priliku da se večeras pokažu.

Pavićević je za RTCG kazao da mu je najžalosnije što je Vranješ povrijeđen.

„On nije zaslužio da ovako završi sezonu, ali to je sport. Nadamo se da če se što je prije moguće. Želio bih da čestitam svojim igračima. To su mladi momci koji su odigrali hrabro. Ako progovorim, biću kažnjen, ali ovo više nema smisla i veze sa sportom i oni koji su zaduženi za ovo trebali bi da reaguju”, kazao je on.

Pavićević je ljut jer su sudije riješile meč, i samo oni nisu vidjeli faul Amedea dela Valea nad Markom Jeremićem 46 sekundi prije kraja, pri rezultatu 73:75.

“Prije dvije godine Savez osudi za čistu krađu i priznade da je ukradena pobjeda Mornaru od strane sudije Vojinovića, oni ga nagrade da ove godine ponovo sudi i sada će da nagrade i ovog Rutešića. Čemu to vodi? Ovo vodi da djeca požele da igraju košarku? Ovo je sramota za crnogorsku košarku da pored takvih sudija oni pošalju… Bolje da ništa ne pričam”, kazao je on.

Još jednom je čestitao Budućnosti.

“Ipak, najbitnija je košarka. Čestitam ekipi budućnosti na pobjedi. Oni su i prije bili favoriti za šampiona”, kazao je on.

Avatar

Portal Bar

Pročitajte još