Pavićević: Imamo kvalitet da svakome izađemo na crtu, napadamo 1. mjesto u ABA ligi

 Pavićević: Imamo kvalitet da svakome izađemo na crtu, napadamo 1. mjesto u ABA ligi

Foto: KK Mornar

Mornar je pobijedio u Zagrebu ekipu Cibone 92:78, u utakmici 15. kola ABA lige, i tako ostao na čelo tabele.

„Uvijek kažem ono što mislim, tako je i sada – napadamo 1. mjesto u ABA ligi i uradićemo sve da to ostvarimo. U Evrokupu gledaćemo da odemo što dalje, nećemo se zadovoljiti samo plasmanom u Top 16. Imamo kvalitet da svakome izađemo na crtu, ne plašimo se apsolutno nijedne ekipe, kako u ABA ligi, tako i u Evrokupu. Igrama smo pokazali da smo na dobrom putu“, poručio je 63-godišnji trener, prenosi portal RTCG.

Izabranici Mihaila Pavićevića, odmah su arhivirali pobedu u Zagrebu, kojom su stigli do skora od 12-2 u regionalnom takmičenju, a misli usmerili ka novom iskušenju u TOP 16 fazi Evrokupa. Mornar će 20. januara na svom parketu ugostiti ekipu Andore, koja je u prvom kolu poražena od Uniksa na svom terenu.

„Ovo je najjača ekipa koju smo imali. Ona je djelo našeg arhitekte, mog brata Đorđija. Ovo je grupa izuzetno talentovanih igrača, već sam u Čačku rekao da je meni kao treneru lako kad imam ovakve košarkaše, uvijek možete da izvučete novog keca iz rukava. Ali, kako stvari stoje, nećemo ostati na ovome. Moj brat planira da dovedemo još jedno pojačanje, jer smo sad u igri na oba fronta. Došao je trenutak da pokušamo da napravimo što bolji rezultat“, rekoa je Pavićević.

Avatar

Portal Bar

Pročitajte još