Pavićević: Cijenim Igokeu, ali više cijenim svoju ekipu i naš kvalitet

 Pavićević: Cijenim Igokeu, ali više cijenim svoju ekipu i naš kvalitet

Foto: KK Mornar

Košarkaši Mornara sjutra veče će u okviru 13. kola ABA lige dočekati ekipu Igokee u Baru.

Trener Mihailo Pavićević kaže da cijeni ekipu iz Laktaša koja ima skor od devet pobjeda i samo dva poraza.

„Već u najavi za ovu sezonu, u prelaznom roku, Igokea je stavila do znanja kakvi su joj ciljevi. Dovođenjem kvalitetnih igrača istakli su kandidaturu za plej-of i s pravom se tome nadaju. To su dokazali igrama, posebno u posljednje vrijeme, jer su podigli i nivo igre i formu. A sve potvrdili veome ubjedljivom pobjedom protiv Crvene zvezde. Očekuje nas izuzetno teška utakmica u kojoj moramo biti maksimalno fokusirani svih 40 minuta. Igokea je ekipa sastavljena od provjerenih, iskusnih igrača i sjajno vođena od kolege Bajića, dokazanog trenera. Moramo da se izuzetno spremimo za nedjeljnu utakmicu“, kazao je Pavićević i dodao.

„Dakle, veoma cijenim ekipu Igokee, ali najviše cijenim svoju ekipu i najviše vjerujem u naš kvalitet, u našu igru. Pokušaćemo da igramo onako kako mi možemo a kad se to desi onda izgledamo jako dobro, vidjelo se to ove sezone na dosta jakih utakmica“.

Bosanskohercegovači reprezentativac iz redova Mornara Aeksandar Lazić kaže da njegova ekipa mora odbraniti domaći teren.

„Igokea je jako ozbiljan protivnik. Pokazala je do sada dobre rezultate. Mi moramo da opravdamo ulogu favorita na domaćem parketu, da damo maksimum i da ostvarimo veoma bitnu pobjedu za miran nastavak takmičenja“, kazao je Lazić.

Utakmica u „Topolici“ igra se sjutra veče od 19 sati.

Avatar

Portal Bar

Pročitajte još