Pavićević: Budućnost više željela pobjedu

 Pavićević: Budućnost više željela pobjedu

Foto: KK Mornar

Trener Mornara Mihailo Pavićević istakao je da su igrači Budućnosti više željeli pobjedu i da je to presudilo.

Mornar je tokom druge dionice imao i plus 15, ali je na kraju doživio drugi poraz u ABA ligi.

„Budućnost je zasluženo pobijedila i čestitam joj. Mi smo imali svoje šanse, nismo ih iskoristili, a ono što mi je čudno je kao da su više željeli ovu pobjedu od nas. To je utisak koji su ostavili moji igrači. Izgubili smo momentum u prvom poluvremenu, nakon što smo otvorili meč izvanredno. Počeli smo da griješimo, pomogli rivalu da se vrati… Imali so 13 izgubljenih lopti, od toga dva beka devet, davali smo im loptu u ruke, što je nedopustivo“, rekao je Pavićević.

Večeras se vidjelo koliko Baranima fali Vajthed.

„Kada ovakvom timu date šansu da se vrati, teško je onda opet doći do nivoa koji želite. Bili smo u igri do dva-tri minuta pred kraj, falio nam je neki “veliki” koš. Iz najbolje namjere smo griješili, ne zamjeram, a falio je Vajthed, vrlo bitan igrač u rotaciji. To, naravno, ne umanjuje vrijednost pobjede Budućnost“, istakao je Pavićević.

Mornar se  već okreće meču sa istim rivalom u srijedu , u Eurokupu. Barani sanjaju plasman u narednu fazu…

„Nemamo vremena da žalimo, moramo da se okrenemo narednom meču, opet protiv Budućnosti. Imamo istorijsku šansu da odemo u TOP 16 Evrokupa. Moramo da se oporavimo do srijede i da probamo da iznenadimo velikog protivnika. Bilo bi sjajno da imamo oba tima u TOP 16“, rekao je Pavićević.

Avatar

Portal Bar

Pročitajte još