Otvoren Internacionalni karate turnir „Trofej Bara 2021“

 Otvoren Internacionalni karate turnir „Trofej Bara 2021“

Internacionalni karate turnir „Trofej Bara 2021“ svečano je otvoren danas u Sportskom centru „Topolica“. Ove godine, naš grad biće domaćin za čak oko 800 takmičara iz Crne Gore, Bosne i Hercegovine, Srbije, Hrvatske, Albanije, Slovenije i Sjeverne Makedonije.

Tradicionalnu međunarodn sportsku manifestaciju otvorio je predsjednik Opštine Bar Dušan Raičević, koji je istakao da se turnir vraća na staze uspjeha nakon jednogodišnje pauze uslovljene pandemijom koronavirusa.

„Vrijedan i posvećen rad organizatora da obezbijedi takmičenje, za 800 takmičara, uz poštovanje svih zaštitnih mjera, je za pohvalu” naveo je Raičević.

On je poručio da karate sport u kontinuitetu bilježi rezultate, te da je karate u fokusu pažnje lokalne uprave koja permanentno pomaže i finansijski podržava programe Karate kluba “Bar”. “U nadi da će današnje takmičenje proteći u znaku fer borbe i uz poštovanje mjera, progralašavam trofej otvorenim” kazao je predsjednik Opštine otvarajući turnir.

Ove godine na turniru očekuje se oko 800 takmičara iz Crne Gore, Bosne i Hercegovine, Srbije, Hrvatske, Albanije, Slovenije i Sjeverne Makedonije.

Za najbolje takmičare koji zasluže prva tri mjesta predviđeno je uručivanje medalja i diploma, dok će pehari biti dodijeljeni za sve pojedinačne pobjednike u katama i borbama kao i za sve ekipne pobjednike u katama i borbama.

Avatar

Portal Bar

Pročitajte još