Mornar u Zadru; Pavićević – Da ne trošim riječi koliko bi značila pobjeda

 Mornar u Zadru; Pavićević – Da ne trošim riječi koliko bi značila pobjeda

Foto: KK Mornar

Košarkaši Mornara tradicionalno dobro igraju protiv Zadra, imaju osam pobjeda zaredom u međusobnim duelima, a večeras u dvorani “Krešimir Ćosić” žele i devetu (21 sat).

“Ne bi trebalo trošiti riječi na to da je u Zadru, u sportskom smislu, uvijek “vruć teren” i da je riječ o ekipi koja u takvom ambijentu uvijek daje maksimum. Znamo da nas čeka izuzetno teška utakmica. U daleko smo boljem raspoloženju nego na početku sezone. Podigli smo formu i stiglo je nekoliko pobjeda u pravom trenutku. Igrači su rasterećeniji i opušteniji, a ne bi trebalo trošiti riječi koliko bi nam značila pobjeda”, rekao je trener Barana Mihailo Pavićević.

Mornar je vezao dva trijumfa u Admiralbet ABA ligi, ima ukupno tri u sezoni.

“Zadar za sve u ABA ligi predstavlja neugodno gostovanje, riječ je o ekipi koja tradicionalno pruža najbolje partije pred svojim navijačima. U ovaj meč ulazi sa dodatnim stimulansom, jer je u prethodnom kolu slavila u Ljubljani, pa nema dileme da ćemo biti na velikom iskušenju. Ima momenata koji idu i nama u korist, a najvažniji je da smo podigli formu. Iskoristili smo i pauzu zbog reprezentativnih takmičenja da se odmorimo, ali i da podignemo nivo treninga. Idemo na pobjedu, ali nema dileme da će biti teško da cilj i ostvarimo”, istakao je Strahinja Mićović.

Avatar

Portal Bar

Pročitajte još