Mornar protiv fenjeraša traži novi trijumf

 Mornar protiv fenjeraša traži novi trijumf

Košarkaši Mornara igraće večeras protiv Primorske u Baru u sedmom kolu regionalne ABA lige.

Izabranici Mihaila Pavićevića do sada su ostvarili četiri pobjede i jedan poraz, a imaju i meč manje. Sa druge strane, slovenački tim za sada je bez trijumfa.

„U ABA ligi nema lakih protivnika, to stalno ponavljam. Svako opuštanje može skupo da nas košta. Ne smije nas zavarati to što je Primorska još uvijek bez pobjede. U prošlom kolu  protiv Crvene zvezde pokazala je da umije da bude veoma nezgodan rival. Nije bilo vremena da se pripremimo za ovu utakmiicu, ali bitno je da se momci odmore i osvježe poslije zaista napornog puta do Španije i nazad. Od prvog minuta moramo da nametnemo svoj ritam i gostima stavimo do znanja da nemaju šta da traže u našoj dvorani. U suprotnom, biće teško, kao i uvijek kad ne uđemo punom snagom u utakmicu“, kazao je trener Pavićević.

Šuter barskog tima Nemanja Vranješ kaže da je jedini cilj pobjeda.

„Polako se kompletiramo, kako vrijeme bude odmicalo, igraćemo sve bolje. Važno je samo da nas zdravlje posluži. Protiv Primorske smo favoriti, ali to moramo angažovanom igrom da potvrdimo na terenu. Vjerujem u našu dobru igru i pobjedu“, istakao je Vranješ.

Utakmica u „Topolici“ igra se od 21 sat.

Avatar

Portal Bar

Pročitajte još

Leave a Reply

Pravila Komentarisanja
Uslovi Korišćenja