„Mornar“ i ove godine odbranio titulu najboljeg crnogorskog atletskog kluba

 „Mornar“ i ove godine odbranio titulu najboljeg crnogorskog atletskog kluba

Atletski klub „Mornar“ iz Bara dugi niz godina ima vodeću ulogu na crnogorskoj atletskoj sceni. Titulu najboljih opravdali su i ove godine i zabilježili brojne pobjede kako na pojedinačnim tako i na ekipnim šampionatima Crne Gore. „Mornar“ tako i ovu godinu privodi kraju kao klub koji je osvojio najviše medalja u svim kategorija od cicibana do seniora, i sa 160 osvojenih medalja na državnim prvenstvima daleko je ispred ostalih klubova.

„Na ekipnim takmičenjima u muškoj konkurenciji ‘Mornar’ je osvojio titule u svim kategorijama – piniori, mlađi juniori, juniori i seniori, dok su djevojke osvojile titulu Ekipnog prvaka Crne Gore u juniorskoj i seniorskoj kategoriji“, sumiraju za Portal Bar utiske iz ovog barskog kluba.

Atletičari „Mornara“ jako uspješno predstavljali su se i na međunarodni mitinzima i imali najveći broj reprezentativaca.

„Posebno izdvajamo Vojvodić Ognjena, Vujičić Danila, Tomić Petra, Matković Andreu i Đuričković Daru„, ističu iz „Mornara“.

Pored svakodnevnog rada sa atletičarima koji ostvaruju zapažene rezultate na domaćoj i međunarodnoj sceni“, barski „Mornar“ neprekidno posvećuje pažnju i najmlađim članovima.

Uspjesi, zaključuju iz ovog kluba, zahtijevaju velika odricanja i rad. Predaha nema i u „Mornaru“ već počinju pripreme za narednu sezonu od koje očekuju mnogo.

Avatar

Sonja Jovanović

Pročitajte još