„Mornar“ drugoplasirani na međunarodnom džiju džica turniru u Baru

 „Mornar“ drugoplasirani na međunarodnom džiju džica turniru u Baru

Ekipa barskog Džiju džica kluba „Mornar“ osvojila je drugom mjesto u ukupnom plasmanu na drugom Međunarodnom turniru „Bar Open 2021“, koji je u našem gradu održan juče. Ovo takmičenje bila je odlična uvertira za predstojeće Svjetsko prvenstvo u Abu Dabiju.

Bar je ove subote bio domaćin džiju džica takmičara iz 5 država regiona. U konkurenciji od 20 klubova „Mornar“ je slavio kao drugoplasirani, sa osvojenih čak 29 medalja i tri pehara.

„Od toga, 15 zlatnih, 7 srebrnih i sedam bronzanih“, precizira za Portal Bar trener barskog kluba Saša Boltić.

Ekipa iz Bara, dodaje, osvojila je i tri pehara.

„Najbolja takmičarka je Elena Stojanović, najbolji domaći takmičar je Balša Đurišić sa osvojene dvije zlatne medalje, a treći pehar je osvojen za drugo mjesto u ukupnom plasmanu“, navodi Boltić.

Ovakav rezultat potvrda je, kaže trener barskog kluba, odličnog rada sa trenerskim timom koji sačinjavaju Jovan Stojanović, Šahman Rafet, Srđan Stojanović i Saša Boltić.

„Ovo prvenstvo i nastup na njemu bila je odlična provjera svih takmičara koji čine reprezantaaciju Crne Gore, a među njima i troje iz Bara, a koji će za 20 dana nastupiti na Svjetskom prvenstvu u Abu Dabiju“, zaključio je Saša Boltić.

Fotografije: Privatna arhiva

Avatar

Sonja Jovanović

Pročitajte još