Balša Čejović opet u grčkom dresu

 Balša Čejović opet u grčkom dresu

Nakon uspješno odigrane sezone u dresu španskog Benidorma, i učešća na dobro poznatim ligama i turnirima, ASOBAL i Kup kralja, dvadesetjednogodišnji rukometaš iz Bara, Balša Čejović, profesionalnu karijeru nastavlja u grčkom Argosu. Čejović se nakon nešto više od dvije godine, vraća u Grčku, gdje je započeo profesionalnu rukometnu karijeru u solunskom PAOK-u.

“Rukomet izvan granica Crne Gore je nešto totalno drugačije u svakom smislu, počeći od liga pa sve do rada sa igračima, treninzi, jednostavno se posvećuje više pažnje i vremena igračima, za razliku od toga kako je u Crnoj Gori. Od kako sam otišao iz Crne Gore, naučio sam mnogo stvari, napredovao sam. Napredak je ono što me pokreće. Napredovao sam u svakom smislu, želim da radim na sebi, i da učim i usvajam nove stvari. Za sebe kao igrača mogu reći da imam još mnogo stvari da naučim ali da sam spreman i željan toga. Postao sam zreliji, iskusniji, što je najbitnije od svega, postao sam odlučan da je rukomet nešto čime ja zaista želim da se bavim”, objašnjava Čejović.

Dodaje da je spreman da bude novi prvotimac Argosa.
“Ove godine oblačim i dres grčkog Argosa i radujem se tome. Željan sam treninga i lopte, i jedva čekam da krenem sa treninzima”, ističe Čejović.

A sa treninzima u novom klubu Čejović kreće uskoro, jer već sjutra putuje za zemlju u kojoj je započeo inostranu profesionalnu karijeru – Grčku.
Podsjećamo da je bivši juniorski reprezentativac Crne Gore prve rukometne korake napravio u barskom “Sedmercu” , a nakon gašenja kluba, usavršavao se u “Mornaru 7”. Proglašen je za perspektivnog sportistu grada Bara 2017. godine, a prelazak iz matičnog Mornara u PAOK omogućio mu je da igra prvu grčku ligu i kup. Desno krilo iz Bara je nakon toga pružao i odlične partije u španskom Benidormu.

Autor: Đorđe Đukić

Avatar

Portal Bar

Pročitajte još