Neobična turistička ponuda – U sedmodnevni aranžman uključena i vakcina protiv Kovida

 Neobična turistička ponuda – U sedmodnevni aranžman uključena i vakcina protiv Kovida

Pandemija koronavirusa jeste unazadila turističku privredu na globalnom nivou, ali nakon desetak mjeseci iz Kine stiže predlog za nesvakidašnje paket aranžmane zdravstvenog turizma. Da Kinezi imaju smisla za receptivni turizam potvrdili su i ponudama koje su iz azijske zemlje stigle turističkim agencijama u Crnoj Gori.

Naime, medicinska ustanova iz Kine u saradnji sa turističkim agencijama nudi sedmodnevni boravak u najmnogoljudnijoj zemlji svijeta, a paket aranžman uključuje i vakcinu protiv COVID- a – 19.

“ Mi smo medicinska ustanova, ali imamo saradnju sa turističkim agencijama koje se bave zdravstvenim turizmom. S obzirom na aktuelnu situaciju pandemije koronavirusa u svijetu, odlučili smo da tržištu na globalnom nivou plasiramo sasvim novu ponudu. U Kini se već koristi vakcina kompanije „Sinovac Biotech“, dok u mnogim zemljama još nema vakcine. Odlučili smo da ponudimo sedmodnevno putovanja u Kinu tokom kojeg bi turisti primili i vakcinu“, navodi se u mejlu iz kineske medicinske ustanove koje su dobile i turističke agencije u Crnoj Gori.

Aranžman uključuje i obilazak „grada koji nikad ne spava“

Takođe, prema njihovim navodima, turisti koji dođu u Kinu u ovom paket aranžmanu imaju mogućnost da vide Kineski zid, Si’an – grad koji nikad ne spava, te istraživačku bazu divovskih panda u gradu Šangaju. Obezbijeđen je smještaj u hotelu sa više od 3 zvjezdice. Cijena aranžamana koji uključuje i vakcinu „Sinovac“ iznosi 3.700 USD. U ovu cijenu nije uračunata povratna karta od Crne Gore do Kine.

Avatar

Biljana Dabić

Pročitajte još

Leave a Reply

Pravila Komentarisanja
Uslovi Korišćenja