Pop diva Britni Spirs tvrdi da nikad nije bila srećnija

 Pop diva Britni Spirs tvrdi da nikad nije bila srećnija

Foto: GettyImages, Handout, Handout

Pop pjevačica Britni Spirs posle dužeg vremena progovorila je o svom mentalnom zdravlju i rekla kako nikada u životu nije bila srećnija.

U video-snimku koji je objavila na Instagramu obratila se svima koji su zabrinuti za njeno zdravlje zbog zategnutih odnosa koje Britni (38) ima sa svojim ocem Džejmijem Spirsom, zbog njegovog starateljstva.

„Znam da je bilo puno komentara i da su ljudi govorili različite stvari o meni, ali želim da vas obavijestim da sam dobro“, rekla je Britni Spirs, te dodala:

„Niklada u životu nisam bila srećnija i šaljem vam svima mnogo molitvi, želja i ljubavi“.

Britnina objava uslijedila je nakon što je pokret #FreeBritney (oslobodite Britni), koji podržava zahtjev da se ukine očevo starateljstvo nad njom, postao popularan. Fanovi smatraju da se ona muči tokom borbe sa svojim ocem i tvrde da su pokušaji da ih uvjeri da nije tako – lažni. U međuvremenu slučaj starateljstva nad Britni nastavlja da se odugovlači na sudu. Na posljednjem ročištu Džejmi je povukao zahtjev da advokat Endru Volet bude ponovo imenovan za staratelja nad njenim imanjem, prenosi „Pipl“.

Pitanje Britninog psihičkog zdravlja je pokrenuto kada je nedavno njen advokat Sem Ingam na sudu rekao da pjevačica nije mentalno spososbna da potpiše zakletvu u vezi sa svojim starateljstvom nad imanjem. Komentar je nastao uoči ročišta na kome je sudija razmatrao Britnin zahtjev da upravlja svojom imovinom.

Avatar

Portal Bar

Pročitajte još