Zbog pandemije Sajam turizma ITB Berlin 2022. neće biti održan uživo

 Zbog pandemije Sajam turizma  ITB Berlin 2022. neće biti održan uživo

Sajam turizma ITB Berlin 2022. godina koji je bio najavljen za početak marta,  neće biti održan uživo. Ovo su  partnerima saopštili organizatori turističke berze u njemačkom gradu.

-Sa velikim žaljenjem, moramo vas  obavijestiti da se izdanje ITB Berlin 2022 neće uživo održati kako je prvobitno bilo  planirano. Zbog najnovijeg razvoja događaja i pratećih direktiva kao posljedica pandemije koronavirusa, Messe Berlin nije u mogućnosti da svojim izlagačima i partnerima priušti potrebnu sigurnost planiranja održavanjem turističke berze  ITB Berlin uživo početkom marta. Trenutna situacija oko pandemije, kao i pooštrena ograničenja putovanja i ograničenja nametnuta broju koji mogu učestvovati na velikim događajima  naveli su Messe Berlin na ovaj korak, saopštili su organizatori, a turističkoj privredi informaciju prenijele  lokalne organizacije.

 Mađunarodni sajam turizma (ITB) u Berlinu jedan je od  najveći turističkih sajmova na svijetu. Koliko je značajan i za državu domaćina, govori činjenica da je u godinama prije pandemije Sajam turizma (ITB) u Berlinu otvarala njemačka kancelarka Angela Merkel.

Avatar

Biljana Dabić

Pročitajte još