Započeti radovi na sanaciji puta kod mosta Zli potok u naselju Zaljevo

 Započeti radovi na sanaciji puta kod mosta Zli potok u naselju Zaljevo

Započeti radovi na sanaciji puta kod mosta Zli potok u naselju Zaljevo i njegovom stavljanju u funkciju u što skorijem roku, biće nastavljeni nakon stabilizacije vremenskih prilika. Iz Opštine Bar podsjećaju da su pripremni radovi započeti 27. januara i apeluju na strpljenje i razumijevanje građana.

Opština Bar je, nakon sprovedenog postupka javne nabavke, 22.12.2020. godine sa najpovoljnijim ponuđačem Konzorcijumom VIP & Baošić zaključila ugovor o izvođenju radova na sanaciji puta kod mosta Zli potok u naselju Zaljevo u vrijednosti od 31.120,71 eura sa uračunatim PDV-om ističu iz Opštine Bar.

Foto: Opština Bar

„Izvođačč radova je 27.01.2021. godine započeo sa pripremnim radovima na sanaciji kolovoza i samog klizišta, ali je zbog vremenskih neprilika praćenih obilnim padavinama privremeno obustavio radove. Nakon stabilizacije vremenskih prilika, nastaviće se sa započetim radovima na sanaciji puta i njegovom stavljanju u funkciju u što skorijem roku“, stoji u saopštenju.

„Ovim putem apelujemo na razumijevanje i strpljenje građana, posebno zbog činjenice da se radi o složenim poslovima koji zahtjevaju dodatnu pažnju i neophodan kvalitet izvedenih radova, a koji je jasno definisan projektnom dokumentacijom na osnovu koje se i izvode navedeni radovi“, saopšteno je iz Opštine Bar.

Foto: Opština Bar

Podsjećamo da je Opština Bar 25.09.2020. godine obavijestila javnost da je zbog odronjavanja dijela trupa puta kod mosta Zli potok u Zaljevskoj ulici obustavljen saobraćaj za motorna vozila čija najveća dozvoljena masa prelazi 3,5 tona sve do sanacije istog, te da se kao alternativni put za vrijeme obustave saobraćaja utvrđuje magistralni put M2.4 Bar-Ulcinj-Sukobin.

Avatar

Sonja Jovanović

Pročitajte još