Zaokružena preduzetnička priča – Od proizvodnje do plasmana

 Zaokružena preduzetnička priča – Od proizvodnje do plasmana

Po brendu „BUBA Factory“ Bar postaje prepoznat i van granica Crne Gore. Opština Bar kroz program podsticaja preduzetništva podržala je firmu “Pletent” doo koja proširuje proizvodni proces kupovinom još jedne mašine za pletenje.

Firmu “Pletent”, čija je primarna djelatnost proizvodnja i prodaja trikotaže, osnovao je u Baru 2015. bračni par, Ivona i Vanja Kopitović, začetnici moderne manufakture.

Širok asortiman trikotaže za žene, muškarce i djecu “BUBA FACTORY” Made in Montenegro za sva godišnja doba proizvodi se u Baru. Odjevni artikli “BUBA FACTORY” su od prirodnih materijala. Za nekoliko godina poslovanja Kopitovići su uspjeli da zaokruže preduzetničku priču – od dizajna, proizvodnje, do plasmana u prodavnici “BUBA FACTORY”, kao i on-line prodajom, pa se trikotaža iz Bara naručuje i sa drugih kontinenata.

Unikatna odjeća koju u “Pletentu” izrađuju po želji kupca, od izbora boja, dezena, privukla je pažnju ljubitelja kvalitetne garderobe.

„Kupovinom automatizovane mašine za razna prediva skratićemo proces pletenja, što znači povećanje obima proizvodnje i stvaranje zaliha gotovih proizvoda za mjesece tokom sezone kada se povećava i potražnja“ , kaže Ivona Kopitović.

Avatar

Biljana Dabić

Pročitajte još