Zadobio povrede na radu, upitno kako se dogodio incident u blizini Željezničke stanice Bar

 Zadobio povrede na radu, upitno kako se dogodio incident u blizini Željezničke stanice Bar

Povrede na radu zadobio je danas D.K. u blizini  Željezničke  stanice   dok je popravljao  manevarsku lokomotivu. Incident se dogodio kod ulaznih skretnica. Iz Operativno komunikacionog centra Uprave policije saopšteno je da je službenik Željezničke stanice u Baru lakše  povrijeđen u incidentu kada je došlo do sudara lokomotive i vagona koji ne služe za prevoz putnika Službenik je povrijeđen dok je vršio popravku na stanici na kojoj u tom trenutku nije bilo putničkih vozova, rečeno je iz OKC-a.

 Međutim, PR Željezničkog prevoza Crne Gore Jovana Jovanović  novinarima je rekla da se radnik Željeznice  nalazio kod lokomotive kada je došlo do kontakta sa elektro motornim putničkim vozom.

Kako je čovjek povrijeđen ostaje upitno, a ono što je najvažnije da je prošao sa lakim tjelesnim povredama. Nakon incidenta radnik je prevezen u Opštu bolnicu Bar.

-Pacijent ima povrede na bradi koje su ušivene. Nakon ostale dijagnostike upućen je na kućno liječenje, kazao je direktor Opšte bolnice Bar dr Igor Karišik.

Iz Osnovnog državnog tužilaštva su potvrdili da se dogodio incident u blizini  Železničke  stanice Bar,  u kome je D.K.  zadobio povrede na radu.

Radnik Željeznice se nalazio kod lokomotive kada je došlo do kontakta sa elektro motornim putničkim vozom koji saobraća na relaciji Bar – Podgorica.

-Nije bilo povrijeđenih putnika u vozu, kazala PR Željezničkog prevoza Crne Gore  Jovana Jovanović dodajući da je komisija za vanredne događaje na terenu.

Saobraćaj na pruzi Bar –Beograd  je uspostavljen.

Avatar

Biljana Dabić

Pročitajte još