Vukoslavčević: Probleme sa likvidnošću bilo kog javnog preduzeća ne trebaju da plaćaju građani

 Vukoslavčević: Probleme sa likvidnošću bilo kog javnog preduzeća ne trebaju da plaćaju građani

Predstavnici partije Biram Crnu Goru u Odboru direktora DOO Komunalne djelatnosti Bar ocjenjuju da ponuđeni Predlog cjenovnika nije usaglašen sa zakonskim propisima, kao i da postoje brojni propusti po pitanju njegove usklađenosti, saopštio je šef barskog odborničkog kluba ove stranke Ljubomir Vukoslavčević.

On je kazao da je partija Biram Crnu Goru, „polazeći od potrebe da se se zaštiti životni standard građana Bara, ali i svojih programskih principa, odlučno zaustavila pokušaj novog nameta koji se ogledao u unaprijed pripremljenom povećanju cijena komunalnih usluga“.

„Naši predstavnici u Odboru direktora DOO Komunalne djelatnosti Bar ocijenili su da ponuđeni
Predlog cjenovnika nije usaglašen sa zakonskim propisima, kao i da postoje brojni propusti po pitanju njegove usklađenosti. Biram Crnu Goru najoštrije osuđuje pokušaje dijela vlasti u Baru da probleme sa likvidnošću bilo kog javnog preduzeća plaćaju građani, koji svakim danom u sve većem broju ostaju bez poslova, a cijele porodice se nalaze na rubu siromaštva“, navodi u saopštenju Vukoslavčević i dodaje da bi „svaki vid poskupljenja cijena usluga za privredu i pojedince, u godini kada se zbog pandemije sve zatvara, nesumnjivo rezultirao zatvaranjem radnih mjesta“.

„Mi to nećemo dozvoliti! Kao i do sada, građani Bara ali i cijele Crne Gore će u Biram Crnu Goru imati odanog i posvećenog partnera kome je jedina želja da se očuvaju postojeća radna mjesta i standard građana“, zaključio je Ljubomir Vukoslavčević.

Avatar

Portal Bar

Pročitajte još