Virpazar dobija hotel sa 4 zvjezdice

 Virpazar dobija hotel sa 4 zvjezdice

Virpazar dobija hotel visoke kategorije sa 4 zvjezdice, na lokaciji nekadašnjeg „13.jula“. Investitor Vesko Petranović kaže za Portal Bar da će hotel biti otvoren u drugoj polovini 2021. godine. Ekskluzivno Portal Bar objavljuje fotografije idejnog rješenja budućeg hotela u Virpazaru.

Portal Bar ekskluzivno predstavlja idejno rješenje hotela

„Radovii su u toku. Nadamo se da će objekat biti završen prema planiranoj dinamici. Namjera je da hotel radi svih 12 mjeseci“, kazao je Petranović.

Hotel u atraktivnom turističkom mjestu, Virpazaru, sa pogledom na Skadarsko jezero, imaće 40 apartmana, 10 soba, zatvoreni bazen 19X8 metara, konferencijsku salu od 100 m2, restoranski dio oko 600 m2, skaj bar, fitnes centar, igraonicu za djecu… Ukupna površina hotela je oko 4.000 m2.

Ukupna površina je oko 4000 m2

„Hotel će zadovoljiti sve standarde visoke kategorije, 4 zvjezdice“, kaže Petranović.

Otvaranje hotela visoke kategorije u Virpazaru od velikog je značaja za ukupnu turističku privredu. Podsjetimo, 2019. godine turistička sezona u Virpazaru trajala je duže nego na moru, od aprila do novembra.

Hotel visoke kategorije zaokružiće turističku ponudu Virpazara

Nacionalni park Skadarsko jezero sa raznovrsnim ponudama od krstarenja do ribolova, kontrasti prirode ovog kraja, vinski podrumi i odlična hrana u Crmnici, sadržajni programi za aktivni odmor, privlače turiste od proljeća do pozne jesni. Smještajni kapaciteti sa pratećim sadržajima u hotelu visoke kategorije zaokružiće turističku ponudu ovog kraja.

Avatar

Biljana Dabić

Pročitajte još

Leave a Reply

Pravila Komentarisanja
Uslovi Korišćenja