Usvojeni programi rada čiji je osnivač Opština Bar

 Usvojeni programi rada čiji je osnivač Opština Bar

Foto: Arhiva

Odbornici lokalnog parlamenta raspravljali su juče o programima rada lokalnih preduzeća čiji je osnivač Opština Bar.

Sa 17 glasova „za“, jednim „protiv“ i jednim „uzdržanim“ usvojen je Program rada sa finansijskim planom DOO Sportsko-rekreativni centar za 2021. godinu.

Direktor Branislav Nenezić je istakao da ovu godinu, i pored brojnih poteškoća, možemo smatrati uspješnom, prvenstveno zbog  planova, programa i investicija koje su, ipak, realizovane.

“Menadžment Sportsko- rekreativnog centra je, ispitivanjem turističkog tržišta uvidio nesklad između sportskih i turističkih objekata, pa smo napravili iskorak u valorizaciji sportskog segmenta turističke ponude u vidu kompletnog paketa za sportske ekipe i potpisivanjem ugovora između SRC i osam barskih hotela. Prema tom ugovoru od skoro zajednički nastupamo na tržištu. Naša procjena da ćemo na taj način pospješiti ponudu Društva, već u januaru će, prema najavama, početi da daje rezultate”, kazao je Nenezić.

Nenezić je podsjetio na niz uspješno realizovanih projekata, posebno izdvojivši brendiranje dvorane „Topolica“ i potpisivanje ugovora na pet godina sa KK „Mornar“.

Program rada DOO “Lovstvo”  usvojen je sa 20 glasova “za”, nakon prezentacije v.d. direktora Marka Brnjade. On je istakao da su lovišta na području barske opštine u izvanrednom stanju. Novina je što lovci koji dolaze van područja barske opštine mogu loviti isključivo uz Dnevnu dozvolu.

Program rada i finansijski plan JP “Kulturni centar” Bar za 2021. godinu usvojen je sa 20 glasova “za”. Direktor Erol Marunović je podsjetio na brojne aktivnosti realizovane tokom godine na izmaku i najavio nove projekte, koji će značajno unaprijediti ovaj segment života u Baru.

Program rada sa finansijskim planom DOO “Možura” Bar, kojeg je prezentovao v.d. direktora Senad Arabelović, usvojen je sa 19 glasova “za”.

Sa 22 glasa “za” Skupština je usvojila Program rada za 2021. godinu DOO ”Vodovod i kanalizacija “Bar.

Program rada DOO “Komunalne djelatnosti” usvojen je sa 17 glasova “za” i četiri “protiv”.

Avatar

Portal Bar

Pročitajte još

Leave a Reply

Pravila Komentarisanja
Uslovi Korišćenja