URA: Janković homofobnim riječnikom vrijeđa političke neistomišljenike (video)

 URA: Janković homofobnim riječnikom vrijeđa političke neistomišljenike (video)

Medijski tim URA u saopštenju dostavljenom medijima navodi da je odbornik  Demokratske partije socijalista ( DPS) u Skupštini opštine Bar  Božo Janković najbolja ilustracija te partije.

-Šta DPS građanima Bara može da ponudi najbolja je ilustracija u vidu ponašanja njihovog odbornika, zamjenika direktora barskog Vodovoda i predsjednika mladih DPS Bar Boža Jankovića, saopštili su danas iz barske URE

https://www.youtube.com/watch?v=6ZUQ-PZnJb4

Oni su reagovali na video koji kruži mrežama a u kojem Janković homofobnim rječnikom karakterističnim za ulicu vrijeđa političke neistomišljenike.

„Treba li podsjetiti na sve ispade ovog junoše DPS-a od grubog vrijeđanja političkih neistomišljenika na društvenim mrežama, šenlučenja oružjem u ugostiteljskim objektima pa do upotrebe jezika mržnje i netrpeljivosti. Naravno da ne očekujemo sankcije za ovog člana DPS-a od njegove matične partije jer je to ono što  je karakteristično za njihovo političko djelovanje“, ističu iz barskog odbora URE.

Oni i na kraju podcrtavaju da je Janković najbolja ilustracija lokalnog DPS-a koji će, kažu, vrlo brzo u gradu pod Rumijom otići u opozicione klupe.

Avatar

Portal Bar

Pročitajte još