Ugostitelji Crne Gore: Besplatno piće za sve koji se budu vakcinisali

 Ugostitelji Crne Gore: Besplatno piće za sve koji se budu vakcinisali

NVO Ugostitelji Crne Gore u subotu 1. maja, u 12 sati započinje kampanju za podizanje svijesti o značaju imunizacije protiv korona virusa. U znak zahvalnosti, vakcinisanim građanima dijeliće besplatno piće u lokalima koju budu učestvovali u ovoj kampanji.

“Zbog negativnih efekata koje je imala kriza prouzrokovana pandemijom COVID-19 na ugostiteljski sektor i druge grane privrede potrebno je zajednički djelovati kako bi prevazišli ovu krizu, a u ovom trenutku vakcinacija što većeg broja stanovnika jeste jedino dugotrajno rješenje”, kazali su iz ove NVO.

Uputili su poziv svim ugostiteljima da daju doprinos ovoj kampanji, čiji je glavni cilj  vakcinacija što većeg broja građana, kako bi se stekli uslovi za što kvalitetniji i bezbjedniji način zivota i rada za sve.

“Ideja kampanje je da ugostiteljski sektor podstakne vakcinaciju i izrazi zahvalnost onima koji su bili odgovorni i vakcinisali se na taj način što će u toku kampanje osobe koje su vakcinisane dobiti besplatno piće (kafu, pivo, vino) u ugostiteljskom objektu, uz potvrdu da su vakcinisane” navode u saopštenju.

Ugostitelji Crne Gore će obezbijediti flajere koji će se nalaziti na stolovima ugistiteljskih objekata, a koje će dijeliti u više gradova.

Kampanja će trajati nekoliko dana.

Avatar

Portal Bar

Pročitajte još