U Novu 2022. godinu Barani bi najradije ušli sa Dinom Merlinom

 U Novu 2022. godinu Barani bi najradije ušli sa Dinom Merlinom

Novu, 2022. godinu Barani bi na Trgu Vladimira i Kosare najradije dočekali uz regionalnu muzičku zvijezdu Dina Merlina. To pokazuju rezultati ankete Portala Bar.

Na listi naših predloga bili su i Halid Bešlić, kao i grupe Perper i Van Gog, dok je lista želja naših sugrađana i dugačka i raznovrsna – od Zdravka Čolića i Leksington benda do čak Laure Pusini.

Da bi na Trgu Vladimira i Kosare 31. decembra ove godine najradije gledalo i slušalo Dina Merlina izjasnilo se 283 učesnika ankete, dok bi u Novu, 2022. godinu, sa Halidom Bešlićem najradije ušlo 85 naših sugrađana. Najmanje interesovanje Barani su iskazali za rok zvuk, pa je na naše pitanje „Koga biste željeli da slušate na trgu za doček Nove godine?“ grupu Van Gog označilo 60, a grupu Perper 48 naših pratilaca na Instagramu.

Dino Merlin najpoželjniji je izbor i onih koji su glasali putem našeg portala. Za poznatog bosansko-hercegovačkog muzičara glasalo je 13 čitalaca, a po 4 čitaoca su glasali za ostale tri ponuđene opcije.

Želje naših sugrađana raznolike su. Sudeći po komentarima, mnogi bi se obradovali još jednom dolasku Zdravka Čolića i Severine na barski trg, ali i Aca Pejovića, a neki Barani ne vide svrhu organizacije ove vrste dočeka i smatraju da bi predviđeni novac trebao da se uplati za liječenje naših sugrađana.

Osim tih, stigli su nam i predlozi da na trgu treba da nastupe Plavi orkestar, Hari Mata Hari, Gula, DJ RAJO, Jala Brat, Buba Koreli, Rasta, Isak Šabanović, Gibonni, Colonia, Baja Mali Knindža, Ceca, Darko Rundek, Psihomodo pop, Grupa M.O.R.T., Buč Kesidi…

Avatar

Sonja Jovanović

Pročitajte još