U Italiji zbog obijanja automobila uhapšeni crnogorski državljani

 U Italiji zbog obijanja automobila uhapšeni crnogorski državljani

ltalijanska policija uhapsila je dvojicu crnogorskih državljana S.K. i S.D., kao i bosanskog držaljanina S.A. zbog sumnje da su u dužem periodu obijali automobile iz kojih su krali razlilčite predmete, pišu Dnevne novine.

Kako prenose lokalni portali, hapšenje se odigralo prekjuče u italijanskom gradu San Giovanni Rotondo nakon dojave građana da su na parkingu u blizini opšte bolnice primijećena dva sumnjiva mladića sa kapuljačama na glavi kako se motaju oko jednog luksuznog automobila.

Detaljni opis dvojice osumnjičenih koji su građani dali policiji pomogao je da se oni vrlo brzo pronađu dok su ulazili u kombi bez registarskih oznaka u kojem ih je čekao treći osumnjičeni.

Oni su odmah lišeni slobode, a sva trojica imaju podeblji policijski dosije i to upravo zbog sitnih krađa.

U kombiju je tokom pretresa pronađeno više predmeta za obijanje, uključujući prenosnu bežičnu električnu pilu, nekoliko ručnih i hidrauličnih dizalica, kao i auto katalizator, za koji je kasnije utvrđeno da je ukraden iz parkiranog automobila.

Tokom saslušanja utvrđeno je da je ovaj trojac makar pola godine obilazio parkinge kroz grad tražeći pogodne automobile za obijenje, iz kojih su odnosili sve što su mogli.

Avatar

Portal Bar

Pročitajte još