Turistička ponuda Bara i još nekoliko crnogorskih gradova predstavljena u Banja Luci

 Turistička ponuda Bara i još nekoliko crnogorskih gradova predstavljena u Banja Luci

U okviru regionalne Road show kampanje 2021, koju je pokrenula Nacionalna turistička organizacija Crne Gore, a cilju promocije turističke ponude destinacije za predstojeću ljetnju sezonu, Turistička organizacija Podgorice predstavila je svoje turističke potencijale, kulturu i tradiciju, prirodne resurse, kao i vinsku i gastro ponudu u Banja Luci, saopšteno je iz TO Podgorice.

„Na glavnom gradskom trgu „Krajina“, pored Glavnog grada, turističku ponudu predstavile su i lokalne turističke organizacije Bara, Budve, Kotora i Tivta, u saradnji sa NTOCG, a pod sloganom kampanje „U društvu prirode“. Tokom prezentacije okupio se veliki broj posjetilaca, koji su imali priliku da se upoznaju sa novitetima u ponudi za ljetnju turističku sezonu, manifestacijama i drugim sadržajima i aktivnostima koje ih očekuju u Crnoj Gori. Promociju su propratili brojni predstavnici medija.

Predstavnik Nacionalne turističke organizacije Crne Gore, gospođa Ljiljana Čukić i direktorica Turističke organizacije Glavnog grada Podgorica, gospođa Irena Rogošić gostovale su u emisiji „U Fokusu“ RTRS i emisiji „Centar dana“ ATV.

Nakon promocije na trgu, u hotelu „Courtyard by Marriott“,  organizovan je radni ručak, koji je okupio predstavnike državnih i lokalnih medija, predstavnike  turističkih agencija i ostale zvanice. Gosti su  imali priliku da se upoznaju sa turističkom ponudom putem kratkih promotivnih filmova o Crnoj Gori, uživaju u ukusima tradicionalnih proizvoda naše bogate gastro ponude, a i da učestvuju u nagradnoj igri, u okviru koje su sve prisutne lokalne turističke organizacije iz Crne Gore obezbijedile vrijedne nagrade“, piše u saopštenju.

Avatar

Portal Bar

Pročitajte još