Turistička organizacija Bar učesnik virtuelnog ITB sajmu u Berlinu

 Turistička organizacija Bar učesnik virtuelnog ITB sajmu u Berlinu

Turistička organizacija Bar predstavlja turističku ponudu na virtuelnom štandu Nacionalne turističke organizacije Crne Gore, u saradnji sa drugim lokalnim turističkim organizacijama i turističkom privredom. Jedan od vodećih svjetskih turističkih sajmova ITB u Berlinu prvi put se održava putem onlajn platforme u periodu od 9. do 12. marta.

„Turistička organizacija Bar već dugi niz godina aktivno učestvuje na sajmu turizma u Berlinu te se tradicija nastavlja i ove godine, u formatu prilagođenom uslovima epidemije koronavirusa. Učestovanje na ovogodišnjem izdanju posebno je važno kako bi se razmjenom iskustava utvrdio put oporavka od krize izazvane epidemijom te osnažile pripreme za predstojeću sezonu“, saopšteno je iz TO Bar.

Ova međunarodna turistička berza je, kako stoji u saopštenju, prilika za uspostavljanje saradnje sa predstavnicima turističke privrede iz Njemačke ali i drugih država

„Tokom sajma, uprkos tehničkim smetnjama na ITB platformi, održan je određen broj on-line sastanaka sa predstavnicima turoperatora, medija, influensera“, stoji u saopštenju.

Avatar

Portal Bar

Pročitajte još