Troje povrijeđeno u sudaru tri automobila, mladić zbog povrede oka upućen u Podgoricu

 Troje povrijeđeno u sudaru tri automobila, mladić zbog povrede oka upućen u Podgoricu

Foto: Biljana Dabić

Tri osobe, dvoje odraslih i maloljetno dijete, povrijeđeni su u sudaru tri automobila koji se dogodio jutros oko 10 sati u Makedonskom naselju. Majka i dijete imaju lakše povrede, a mladić je zbog povrede oka upućen u Klinički cenatr Crne Gore. 

„Povrede su zadobili majka i kćerka, kao i S.P. (vozač škode). Zbog povrede oka mladić je upućen na očnu kliniku u Podgoricu. Majka i dijete nisu zadržani u bolnici nakon što ih je pregledao ortoped i neurolog“, kazao je za Portal Bar direktor Opšte bolnice Bar dr Dragoslav Tomanović.

Portal Bar u policiji saznaje da su se „na raskrsnici ulica Borska i Resta Lekića sudarila vozila “Škoda Fabia” (BR-AJ969) kojim je upravljao S.P. (28) , VW Golf V ( BR-CK732) za volanom je bila S.P. (26) – sa njom u autu dvoje maljoljetne djece, i audi A6 ( NK BV370), a za volanom trećeg vozila Audi A6( NK BV370) bio je Č.Č. (58)“.

 Policija radi uviđaj po nalogu dežurnog tužioca Osnovnog državnog tužilaštva Bar. Kako je došlo do sudara tri automobila utvrdiće istraga. Nakon sudara urađeno je alkotestiranje. Vozač Č.Č. koji je upravljao vozilom Audi A6 imao je preko 1,5 g/kg alkohola u organizmu.

Avatar

Biljana Dabić

Pročitajte još

Leave a Reply

Pravila Komentarisanja
Uslovi Korišćenja