Trijumfovala humanost u Baru: U sklopu akcije „Dresovi za šampione“ sakupljeno 2,677,00 eura

 Trijumfovala humanost u Baru: U sklopu akcije „Dresovi za šampione“ sakupljeno 2,677,00 eura

U sklopu humanitarne akcije „Dresovi za šampione“, koju je sredinom juna pokrenuo “Sportsko – rekreativni centar” d.o.o. Bar uz pomoć sportista prikupljeno je 2.677,00 eura. Sredstva su uplaćena na Opšti račun fondacije Budi human, a Sportsko–rekreativni centar uručiće zahvalnice za humanost svim ljudima koji su učestvovali u ovoj akciji.


”U proteklih četiri mjeseca svakog ponedeljka, srijede i petka organizovali smo dvadesetčetvoročasovne aukcije na našoj Instagram stranici. Licitiran je veliki broj dresova naših uspješnih sportista. Najveću pažnju privukao je dres Chicago Bulsa, našeg legenarnog crnogorskog asa Nikole Vučevića„, kazao je izvršni direktor SRC–a Branislav Bane Nenezić

Bar jeste prepoznat kao grad sporta i vrhunskih sportista, ali ova akcija je, ističe Nenezić, dokazala da sve njih pored uspješne karijere krase najvrednije i najljepše čovjekove karakteristike – humanost i solidarnost na djelu.

„Sjajan rezultat akcije dokaz je da su naši dragi sugrađani i sportisti prepoznali misiju pružanja pomoći onima kojima je to najpotrebnije. Udruženim snagama nastojali smo i nastojaćemo da obezbjedimo svim mališanima šansu za liječenje, za njihovo srećnije i bezbrižnije djetinjstvo. Velika hvala svima koji su bili dio našeg tima. Nadamo se, da ćemo ovom donacijom uspjeti da pružimo makar mali dio onoga što zaslužuju naši mali superheroji“, zaključio je Nenezić.

Avatar

Sonja Jovanović

Pročitajte još