TO Bar učestovala na međunarodnoj poslovnoj konferenciji WESTM

 TO Bar učestovala na međunarodnoj poslovnoj konferenciji WESTM

Turistička organizacija Bar učestovala je na međunarodnoj poslovnoj konferenciji WESTM, jedinstvenom poslovnom događaju u Srbiji, namijenjenom turističkoj industriji koji je zbog cjelokupne zdrastvene situacije održan online u periodu od 15. do 18. novembra.
Ovaj poslovni sajam je bio odlično mjesto za ostvarenje novih poslovnih kontakata, jer svake godine na njemu učestvuje oko stotinu organizatora događaja, turoperatora, hotelijera, turističkih organizacija iz regije, Evrope i svijeta, ali i svetski priznatih stručnjaka iz oblasti MICE i ostalih vidova turizma, jer poslovne sastanke, prati i konferencija.
Tokom prva dva dana konferencije imali smo priliku da saslušamo predavanja više od 30 stručnjaka kao što su Hektor A. Venegas, jedan od 100 najuticajnijih ljudi u industriji događaja u svijetu, Džejms Flic, predsjednik Nacionalne asocijacije za ketering i Događaje Sjedinjenih Američkih Država i Direktor za događaje Ric-Karlton hotela u Nju Orleansu kao i mnogi drugi.
Takođe, održani su i sastanci sa predstavnicima turističkih agencija, turoperatora kako iz regiona tako i iz ostalih djelova svijeta.
Poslednjeg dana konferencije održana je i panel diskusija pod nazivom „Turizam u regiji Jugoistočne Evrope u 2021. godini“ na kojem je učestovala i Turistička organizacija Bar a panelistima iz zemalja u okruženju koji bi trebalo da doprinese boljoj saradnji u vrijeme i neposredno nakon pandemije. Pored Turističke organizacije Bara, izlagači na WESTM-u su bili i predstavnici Nacionalne turističke organizacije i Turističke organizacije opštine Budve, hotelska kompanija HG Montenegro Stars Hotel Group, Falkensteiner hotel, hotel Hilton Podgorica, hotel Blue Kotor Bay,Institut „Dr Simo Milošević“ AD, a čitav događaj je organizovan od strane „Turističke prizme“.

Avatar

Portal Bar

Pročitajte još

Leave a Reply

Pravila Komentarisanja
Uslovi Korišćenja