TO Bar: I ove godine tradicionalna akcija „Najljepši novogodišnji izlog“

 TO Bar: I ove godine tradicionalna akcija „Najljepši novogodišnji izlog“

Turistička organizacija Bar će i ove godine organizovati akciju “Najljepši novogodišnji izlog“, kako bi vlasnike lokala motivisala da, ukrašavanjem izloga, doprinesu prazničnom raspoloženju u gradu.

Akcijom će biti obuhvaćeni svi izlozi, bez obzira na veličinu i vrstu poslovnog prostora, a komisija će od 16. do 26. decembra obilaziti grad i odabrati najljepše. Kriterijumi su kreativnost, originalnost, primijenjeni kolorit, preglednost, božićni i novogodišnji doživljaj, upotreba dekorativnih predmeta.

Glavne novčane nagrade osvojiće vlasnici tri najljepše ukrašena izloga i to: prvo mjesto 150 €, drugo 100 € i treće 50 €. Osim toga, za sve koji se posebno potrude, TO Bar će dodijeliti specijalne nagrade u vidu pohvala i plaketa. U akciji učestvuju i ugostiteljski objekti i to oslikavanjem staklenih površina.

Za obilazak izloga u centralnom dijelu grada nije potrebno prijavljivanje, a za izloge u ostalim mjestima barske opštine, potrebno je prijaviti se na tel: 311-633, 311-696 ili u Turističko- informativnom birou na Topolici, svakog radnog dana od sedam do 15 sati.

“Novogodišnja čarolija nam nikada nije bila potrebnija. Zato, budite maštoviti i osvojite nagrade“, poručuju iz TO Bar. 

Avatar

Portal Bar

Pročitajte još

Leave a Reply

Pravila Komentarisanja
Uslovi Korišćenja