TO Bar i ove godine raspisala konkurs za akciju „Za još ljepši grad“

 TO Bar i ove godine raspisala konkurs za akciju „Za još ljepši grad“

Dvadeset prva akcija „Za još ljepši grad“ počinje sjutra i trajaće do 1. jula, saopšteno je iz Turističke organizacije Bar.

„Zainteresovani sugrađani (fizička i pravna lica) koji žele da predstave svoju baštu, vrt, terasu ,a da pri tome osvoje i vrijedne nagrade, treba da na e-mail adresu: info@bar.travel pošalju prijavu koja sadrži ime, prezime, adresu kao i kontakt telefon, kao i odabranih (najmanje 5, a najviše 10) fotografija svog vrta,terase/balkona i takođe navedu kategoriju u kojoj se takmiče. Na sajtu Turističke organizacije Bar (www.bar.travel) možete pronaći obrazac za prijavu“, stoji u saopštenju.

Kategorije za pravna lica su: Kategorija najljepša zelena površina ugostiteljskog objekta koja ima dvije podkategorije: uređene zelene površine oko ugostiteljskih objekata tipa hotela (do 1000m2 i preko 1000m2) i lijepo uređen prostor ugostiteljskog objekta tipa restorana, kafica, dok su kategorije za fizička lica Kategorija najljepši vrt ( do 500 m2 i preko 500 m2) i Kategorija najljepša terasa/balkon

„Na osnovu pristiglih fotografija stručni žiri će napraviti uži krug i obići bašte, terase/balkone za koje smatraju da zaslužuju da budu nagrađene i u njihovu ljepotu se lično uvjeriti. Više informacija o samoj Akciji možete pronaći na sajtu Turističke organizacije Bar“, stoji u pozivu.

Nagrade za fizička lica su : I nagrada 300 eura, II nagrada 200 eura , III nagrada 100 eura, dok pravna lica dobijaju specijalno uređene nagrade.

Avatar

Portal Bar

Pročitajte još