Šušter ranio Muratovića sa tri hica, a prethodno pretukao njegovog brata

 Šušter ranio Muratovića sa tri hica, a prethodno pretukao njegovog brata

Dražen Šušter je u bjekstvu nakon što je kako se sumnja ranio Zorgija Muratovića iz vatrenog oružja, a prethodno fizički pretukao njegovog brata Alena. Zorgi Muratović koji je u nedelju veče ranjen  u stomak sa tri hica iz vatrenog oružja, u Virpazaru,  operisan je u Kliničkom centru. Njegovo zdravstveno stanje trenutno je stabilno.  

Policija  traga za Draženom Šušterom zbog sumnje da je on ranio Zorgija Muratovića.

Prema saznanjima Portala Bar, Šušter je toga dana bio u društvu  sa Zorgijevim bratom Alenom.   

Svađa dva druga  u alkoholisanom stanju  eskalirala je i Šušter je fizički nasrnuo na Alena,  koji je pošao kući nakon što je zadobio povrede.

Njegov brat Zorgi, revoltiran, krenuo je da traži Šuštera.

Susret je umalo bio koban po život Zorgija Muratovića jer je navodno Šušter iz vatrenog oružja  ispalio više metaka. Zorgi je ranjen sa tri hica u predjelu stomaka.   

Nakon što je Muratović ranjen, policija je ubrzo stigla na lice mjesta. Međutim, Šušter je uspio pobjeći.

Policija od nedelje veče pretražuje Virpazar i okolinu.  Takođe, je usledila  kontrola  svih automobila koji se kreću kroz seosko područje.

Inače, Muratovići i Šušter su se godinama družili.

Vijest koju su objavili neki crnogorski mediji da je Muratovićev brat, nakon njegovog ranjavanja iz kuće uzo pušku i krenuo da osveti brata, što je, prema pisanju istih medija,  sprečila policija, negirali su iz porodice Muratović. Takođe, su negirali i da je Alen u bjekstvu.

-On je kući i nema razloga da bježi, niti da se krije, naveli su iz porodice Muratović dodajući da je najvažnije da se Zorgi dobro oseća nakon operacije.

Avatar

Biljana Dabić

Pročitajte još