Superjunaci opet u humanoj misiji: Bazar za dječaka Balšu u ponedjeljak u Delti

 Superjunaci opet u humanoj misiji: Bazar za dječaka Balšu u ponedjeljak u Delti

Animatori „Rent a party“ iz Podgorice još jednom dokazuju da superjunaci zaista postoje. Naime, u ponedjeljak 8. marta zajedno sa partnerima, u tržnom centru „Delta City“, organizovaće humanitarni bazar za dječaka Balšu Marljukića iz Sutomora kojem je dijagnostikovan benigni tumor na mozgu a koji je uzrokovao i gubitak vida.

Kako je ispred organizatora FOS-u pojasnio Miloš Milinković, Fond za zdravstvo bi pokrio troškove liječenja u Turskoj u iznosu od 100.000 eura.

Međutim za dodatne troškove neophodne za terapiju i liječenje vida potrebno je izdvojiti oko 25.000 eura od čega je do sada, prema Milinkovićevim riječima, sakupljen jedan manji dio.

Zato će, poručuje, animatori „Rent a party“ pokušati sa ostalim partnerima da u ponedjeljak obraduju porodicu Marljukić tako što će nastojati da skupe što više novca kako bi pokazali da je sve moguće ukoliko smo solidarni. Naime, tog dana će u Delti biti izloženi brojni proizvodi, a kupovinom istih vi zapravo dajete donaciju za pomoć ovom dječaku.

„Događaj sa animatorima organizuju i predstavnici samohranih roditelja. Biće postavljen prodajni štand na kojem će se moći dati novčana donacija i u protivvrijednosti donacije uzeti neki proizvod koji će tog dana biti izložen na štandu od strane svih partnera koji ućestvuju“, pojašnjava Milinković dodajući da će svoj doprinos zainteresovani moći da daju u periodu od 14 do 18 sati, do kada će i trajati humanitarni bazar.

„Poručujemo da je 8. mart dan kad posebno treba da mislimo na sve žene i da se potrudimo da ih i tog dana držimo nasmijanim. Ajde da se potrudimo da ovog ponedjeljka izmamimo osmijeh Balšinoj majci, a animatori Rent a party poručuju da će i ovog puta pokazati da superjunaci zaista postoje“, zaključuje Milinković za FOS apelujući na sve koji paniraju da dođu i doniraju da obavezno poštuju sve propisane mjere – nose maske i drže distancu.

Oni koji nisu u mogućnosti da pruže doprinos na ovaj način, to mogu uraditi uplatom sredstava kod NLB banke na broj žiro računa 530-0800100101153-92.

Izvr: FOS Media, Autor: Violeta Rovčanin

Avatar

Portal Bar

Pročitajte još