Stjepović i Janković imenovani za savjetnike

 Stjepović i Janković imenovani za savjetnike

Administrativni odboru jednoglasno je imenovao Duška Stjepovića i Vuka Jankovića za savjetnike predsjednika Skupštine Alekse Bečića.

Duško Stjepović rođen je 1986. godine u Podgorici. Osnovnu školu i gimnaziju društveno-jezičkog smjera završio je u Danilovgradu. Dobitnik je diplome Luča.

Diplomu postdiplomskih specijalističkih studija iz međunarodnog prava stekao je na Pravnom fakultetu Univerziteta Crne Gore u Podgorici, a trenutno je student master studija međunarodnopravnog smjera na istom fakultetu.Tečno govori engleski, a u radu se služi i ruskim, italijanskim i španskim jezikom. Sa uspjehom se bavio amaterskim pozorištem, rukometom i tenisom.

Vuk Janković rođen je 14. februara 1988. godine u Podgorici. Osnovno i srednje obrazovanje završio je u Podgorici. Zvanje diplomiranog pravnika stekao je na Pravnom fakultetu Univerziteta Crne Gore, na građansko-pravnom smjeru.Učestvovao je u realizaciji velikog broja projekata, iz oblasti borbe protiv korupcije i organizovanog kriminala, pravosuđa i tužilaštva kao i transparentnosti rada državnih organa, sa respektabilim organizacijama iz Evrope.

Autor je i koautor brojnih studija i publikacija na navedene teme. Posebno se interesuje za zakonodavni okvir u dijelu građanske kontrole i transparentnosti rada državnih organa. Govori engleski jezik.

Avatar

Portal Bar

Pročitajte još

Leave a Reply

Pravila Komentarisanja
Uslovi Korišćenja