Stanari zgrade u Ilinu četvrti dan bez struje

 Stanari zgrade u Ilinu četvrti dan bez struje

Stanari zgrade BHBAU u naselju Ilino, ispod željezničkog stajališta, četvrti dan su bez struje i izvjesno je da je neće dobiti do ponedjeljka. Portalu Bar su u CEDIS-u kazali da danas nije bilo prijave problema, ali i da njegovo rješavanje nije u njihovoj nadležnosti.

Prema navodima stanara sa kojima smo razgovarali struja je nestala 12. januara, nakon radova koje je izvodio CEDIS. Od tada je jedan ulaz u ovom objektu ostao bez napajanja električnom energijom.

„Oni koji su imali gdje da odu, već u srijedu su pošli. U zgradi živi i porodica sa malim djetetom, a kako nemamo struje, nemamo ni vode… Možete da zamislite kako je njima“, kazao je Portalu Bar jedan od stanara.

U čemu je problem i zašto se ova zgrada ne priključuje na elektro mrežu, stanari ne znaju – u CEDIS-u tvrde da to nije njihova nadležnost, a sa druge strane, prema navodima stanara, investitor tvrdi da su sve obaveze izmirene…

„U Elektrodistribuciji ističu da to nije naša nadležnost, investitor kaže da ni on nije uzrok problema, u CEDIS-u kažu da ne mogu da nam pomognu… Nemamo pojma šta se dešava“, kažu stanari.

„Navodno se prije ponedjeljka ništa ne može uraditi… Pitanje je kada ćemo uopšte dobiti struju“, zaključili su.

Avatar

Sonja Jovanović

Pročitajte još

Leave a Reply

Pravila Komentarisanja
Uslovi Korišćenja