Riješen problem mraka u stambenoj zgradi u Ilinu, stanari zahvalili novinarima i poslanici Vukićević

 Riješen problem mraka u stambenoj zgradi u Ilinu, stanari zahvalili novinarima i poslanici Vukićević

Nekoliko sati nakon što je Portal Bar objavio da su stanari zgrade BHBAU u naselju Ilino, ispod željezničkog stajališta, četvrti dan bez struje, nešto posle 22 sata sijalice su osvijetlile njihove domove.

Vijest da su stanari ove stambene zgrade nekoliko dana bez struje na svom Fejsbuk profilu podijelila je i poslanica u Skupštini Crne Gore Maja Vukićević uz komentar da „nadležne službe treba hitno da reaguju da se koliko je večeras problem stanara zgrade BHBAU u Ilinu riješi“

„Stanari sigurno nisu krivi za eventualne nesporazume i probleme između investitora i CEDISA ukoliko isti postoje. U zgradi žive porodice sa malom djecom, ljudi su već tri dana bez struje, a EPCG i Cedis neodgovorno prebacuju problem u tuđe dvorište”, navela je Vukićević.

Podsjetimo, prema navodima stanara sa kojima smo razgovarali struja je nestala 12. januara, nakon radova koje je izvodio CEDIS. Od tada je jedan ulaz u ovom objektu ostao bez napajanja električnom energijom.

„Oni koji su imali gdje da odu, već u srijedu su pošli. U zgradi živi i porodica sa malim djetetom, a kako nemamo struje, nemamo ni vode… Možete da zamislite kako je njima“, kazao je Portalu Bar jedan od stanara.

Stanari zgrade BHBAU zahvalili su se na ažurnosti Portalu Bar i poslanici Maji Vukićević.

Avatar

Sonja Jovanović

Pročitajte još