Razbojništvo u Sutomoru – specijalni povratnik Šolaja iza rešetaka, kasirka završila u hitnoj

 Razbojništvo u Sutomoru – specijalni  povratnik Šolaja iza rešetaka, kasirka završila u hitnoj

Zbog sumnje da je počinio razbojništvo uz prijetnju pištoljem u marketu “ Idea”, u četvrtak veče, uhapšen je Miomir Šolaja iz  Sutomora, a kasirka je završila u Hitnoj zbog pretpljenog šoka koji je izazvao stres, saznaje Portal Bar. Ubrzo nakon razbojništva u marketu “Idea” policija je uhapsila osumnjičenog za ovo krivično djelo. 

U vrijeme počinjenog razbojništa u marketu  “Idea”u koji se nalazi u Ulici  Partizanski put, u Sutomoru, oko 19:30,  bile  su dvije prodavačice.   

Razbojnik je u market “Idea” ušao kao svi kupci, uzeo korpu u koju je stavio nekoliko namirnica.  Kada je stigao do kase, ponašao se uobičajno do momemta dok kasirka nije otkucala račun. Kad je otvorila kasu, razbojnik je ženi prišao s leđa, uperio pištolj prema prodavačici i iz kase uzeo, kako navode iz prodavnice, oko 200 eura. Nakon što je ukrao novac izašao je iz marketa.  Na glavi imao kapu, nosio maske i rukavice.

Portalu Bar u Osnovnom državnom tužilaštvu je potvrđeno da je osumnjičeni za krivično djelo razbojništvo sinoć uhapšen.

-M.Š. je specijalni povratnik. Određeno mu je zadržavanje, kazao je rukovodilac ODT Bar tužilac Radovan Đurišić.

Sutomoraninu ovo nije prvi put da počini razbojništvo. Šolaja je ranije hapšen zbog više  počinjenih krivičnih djela protiv imovine.

Podsjetimo, 2016.godine uz upotrebu noža počinio je razbojništvo u prodavnici “Trend”, nedavno je pokušao krađu u “Kipsu”.

Avatar

Biljana Dabić

Pročitajte još