Demokrate: AD Marina Bar raspisalo tender, a radovi već počeli

 Demokrate: AD Marina Bar raspisalo tender, a radovi već počeli

Foto: Demokrate

Preduzeće AD Marina Bar, objavila je poziv  za uređenje platoa ispred ulaza u marinu. Ništa tu ne bi bilo čudno, i lijepo je da se uređuje, da radovi već uveliko ne traju, saopštile su barske Demokrate.

Da li su u ovom preduzeću zaposleni i vidovnjaci, pa je unaprijed poznato ko će dobiti ovaj posao, pitaju Demokrate Bara.

„Ako je tako, onda je u redu, kada bi zakon prepoznao ovaj vid predviđanja i nadmetanja za raspisane poslove. Bilo bi u redu i ako se misli na neku drugu lokaciju, ali je jasno definisana konkretno  ‘kod sidra'“, piše u saopštenju.

Cijena ovih radova će će se znati tek po završetku naručenog posla, mada se, navode Demokrate, možda mogla predvidjeti istom vidovitom metodom. Najmanje što očekuju jeste objašnjenje ove situacije.

„Ovdje je očigledno izvršena zloupoteba onih koji odlučuju u AD Marina Bar.  Ako nije ovako kako smo naveli, neka iz ovog preduzeća u vlasništvu svih nas demantuju i mi ćemo se izviniti. A ako su ove tvrdnje tačne, nadležni organi valjda znaju šta treba da rade“, poručuju Demokrate.

Avatar

Portal Bar

Pročitajte još

Leave a Reply

Pravila Komentarisanja
Uslovi Korišćenja