Raičević čestitao Božić: Samo ujedinjeni možemo nastaviti putem opšteg blagostanja

 Raičević čestitao Božić: Samo ujedinjeni možemo nastaviti putem opšteg blagostanja

Povodom pravoslavnog Božića, predsednik Opštine Bar Dušan Raičević uputio je čestitku  Arhijerejskom namjesniku i parohu barskom protojereju-stavroforu Slobodanu Zekoviću i svim vjernicima pravoslavne vjeroispovjesti u Crnoj Gori.

Povodom najradosnijeg hrišćanskog praznika, Božića, Vama, sveštenstvu i svim vjernicima pravoslavne vjeroispovjesti, u ime Opštine Bar i svoje ime, upućujem najiskrenije čestitke.

Neka nas praznik Hristovog rođenja kao simbol novog početka, u vremenu koje nam je svima donijelo velike izazove, podsjeti na neprolazne vrijednosti međusobnog razumijevanja, praštanja i skladnog suživota, koje su utkane u viševjekovnu tradiciju multietničkog Bara.

Želim da u ovim božićnim danima domovi svih vjernika budu ispunjeni porodičnom srećom i da nas saosjećanje i nada približe jedni drugima, jer vrijeme u kojem živimo pokazuje nam da samo ujedinjeni možemo nastaviti putem opšteg blagostanja.

To što radost ovih prazničnih dana nećemo biti u mogućnosti da proslavimo na tradicionalan način, vjerujem da neće umanjiti osjećaj blaženstva koju oni donose, posebno zbog činjenice da ćemo na taj način doprinijeti očuvanju zdravlja i sigurnosti svih nas.

Uz želju za dobrim zdravljem, još jednom Vam upućujem najiskrenije čestitke – Hristos se rodi.

Avatar

Portal Bar

Pročitajte još

Leave a Reply

Pravila Komentarisanja
Uslovi Korišćenja