Radovi na novom nadvožnjaku biće gotovi do kraja mjeseca

 Radovi na novom nadvožnjaku biće gotovi do kraja mjeseca

Foto: Biljana Dabić

Radovi na nadvožnjaku ka barskom naselju Bjeliši u su završnoj fazi i za očekivati je da isti budu završeni do kraja mjeseca, kazao je za Portal Bar sekretar Sekretarijata za imovinu, zastupanje i investicije Vido Dabanović.

„Predstoji još postavljanje ivičnjaka, zaštitne ograde, na tome se radi i treba da se postavi završni sloj afalta. Radi se na hidroizolaciji i završnom sloju asfalta i za očekivati je da se do kraja ovog mjeseca budu ti radovi, koji su ugovorom predviđeni, i okončani. Riječ je o složenom inžinjerskom poslu koji zahtijeva tehničku kontrolu. U decembru  i januaru vršiće se postupak tehničkog prijema. U tom periodu izvodićemo pristupne radove na pristupnoj saobraćajnici i kružnom toku“, kazao je Dabanović.

Nadvožnjak će povezati urbano jezgro Bara sa prigradskim naseljem Bjeliši. Reč je o jednom o najznačajnijih infrastrukturnih objekata  koji se radi u opštni Bar, u ovoj  kalendarskoj godini.
Ukupna dužina sa pristupnim saobraćajnicama sa obije strane je 270 metara, a dužina samog mosta 140 metara. Vrijednost projekta je 1.558.000 eura.
evra.

Avatar

Sonja Jovanović

Pročitajte još

Leave a Reply

Pravila Komentarisanja
Uslovi Korišćenja