Radnici Luke Bar najbolji na Sportskim susretima radnika luka i pristaništa

 Radnici Luke Bar najbolji na Sportskim susretima radnika luka i pristaništa

Na 38. Sportskim susretima radnika luka i pristaništa, u generalnom plasmanu, najbolji su bili   radnici Luke Bar koji su se takmičili  sa kolegama iz luka Srbije, Hrvatske i Slovenije.

Ispred Luke Bar na Sportskim susretima radnika učestvovali su: Goran  Vukčević, Andrija Knežević, Jovica Pajović , Samir Sulić, Saša Ičević, Haris Međedović, Ivan Perazić, Saša Evtimov, Šurki Pazi, Agim Demirović,  Čedo Grabovica, Nedžad Bracić, Danilo Dajković, kao I čelnici sindikalne organizacije Luka Bar Agim Mila i Milenko Nikočević.

U Sindikalnoj organizaciji “Luka Bar AD”, za Portal Bar je potvrđeno da su Barani u Kladovu  osvojili  dvije zlatne medalje, u  odbojci  i plivanju,  kao i tri  srebrne  u: malom  fudbalu ,pikadu  i stonom  tenisu.  Pojedinačno najbolji iz Luke Bar u plivanju su Ivan  Perazić, u pikadu  Goran Vukčević.

Susreti radnika Luka i pristaništa održaju  se u Kladovu, od 7.-10. oktobra, u organizaciji Luke Beograd. Učestvovali su radnici devet luka i pristaništa iz zemalja regiona.

Avatar

Biljana Dabić

Pročitajte još