Prijem za učenice OŠ „Jugoslavije“ uoči takmičenja na Svjetskom prvenstvu u školskim sportskim igrama

 Prijem za učenice OŠ „Jugoslavije“ uoči takmičenja na Svjetskom prvenstvu u školskim sportskim igrama

Predsjednica Skupštine opštine Bar mr Milena Božović upriličila je prijem za odbojkašice, učenice O.Š. „Jugoslavija“ iz Bara, koje će se takmičiti na Svjetskom prvenstvu u školskim sportskim igrama. Sa učenicama su bili pomoćnik direktora škole Arslan Šabotić i profesor fizičkog vaspitanja Milorad Đonović, koji će putovati sa učesnicama takmičenja.

Prijemu je pored sekretarke skupštine mr Aleksandre Grabež i glavnog gradskog menadžera Ćazima Alkovića prisustvovala i sekretarka Sekretarijata za kulturu, sport i mlade mr Irina Dabović, koja je istakla da je Opština Bar izdvojila sredstva u visini od 1.040 eura za kupovinu potrebne sportske opreme i prevoz mladih učenica.

Takmičenje će se održati u Beogradu, u periodu od 9. do 19. septembra i okupiće učesnike iz 45 zemalja. Crnu Goru predstaviće 30 učenika koji će se takmičiti u odbojci, košarci i šahu.

Šabotić i Đonović su zahvalili predsjednici skupštine što je školskom odbojkaškom timu O.Š. „Jugoslavija“ ukazala čast prijemom i što je za njih obezbijedila prigodne poklone.
„Srećna sam što ste danas moji gosti i što sam vrijeme posvetila mladima. I za školu i za opštinu je velika čast što učestvujete na Svjetskom prvenstvu u školskim sportskim igrama. Mladima treba posvetiti posebnu pažnju i lokalna samouprava treba da bude podrška“, kazala je ovom prilikom Božović.

Predsjednica je odbojkašicama poželjela puno uspjeha i da se sa takmičenja vrate zdrave i sa medaljama.

Avatar

Sonja Jovanović

Pročitajte još