Prijem kod predsjednice Skupštine Opštine Bar: Pred Nikolom Jovetićem blistava karijera

 Prijem kod predsjednice Skupštine Opštine Bar: Pred Nikolom Jovetićem blistava karijera

Nastavljajući dobru tradiciju otvorenosti lokalne uprave ka uspješnim sportistima sa područja opštine Bar, predsjednica Skupštine mr Milena Božović upriličila je prijem za sutomoranina Nikolu Jovetića, reprezentativca Crne Gore i šampiona Balkana u kik-boksu. Prijemu je prisustvovao i njegov trener, trofejni kik – bokser Ivan Strugar.

Jovetić je ovom prilikom upoznao predsjednicu sa njegovim dosadašnjim radom i sportskim dostignućima, ističući da je titula najboljeg kik–boksera na Balkanu rezultat velikog truda, zalaganja i odricanja, u čemu je imao veliku podršku porodice i trenera.

Strugar je istakao da je talentovani Jovetić, osim titule prvaka Balkana u disciplini lou–kik do 63,5 kg u kategoriji mlađih juniora, zavrijedio i laskavo zvanje najboljeg juniora na prvenstvu, koje se održalo u Skoplju.

On je ovom prilikom u prvi plan stavio zrelost i ozbiljan pristup radu svog takmičara a zatim iskazao sigurnost da je pred Jovetićem blistava sportska karijera.
Predsjednica SO je, sagledavajući sve dosadašnje uspješne primjere mladih sportista sa područja opštine sa kojima se do sada susrela, konstatovala da je Bar zaista plodno tlo za sportski razvoj mladih, te Jovetiću poželjela puno uspjeha u ringu i da spreman dočeka Evropsko prvenstvo za kadete i juniore koje će se održati u Budvi od 5. do 13. novembra, sa željom da se sa istog vrati sa odličjem.
Jovetić i Strugar su zahvalili predsjednici na ugodnom prijemu i prilici da sa njihovim rezultatima upoznaju javnost, te obećali da će nastaviti predan i marljiv rad sa željom za novim uspjesima.

Avatar

Portal Bar

Pročitajte još