Premijera filma „Bar na vremenskoj kapiji“ u nedjelju na YouTube kanalu Opštine Bar

 Premijera filma „Bar na vremenskoj kapiji“ u nedjelju na YouTube kanalu Opštine Bar

Dokumentarni film „Bar na vremenskoj kapiji“, autora Željka Milovića, nastao u produkciji „Media Pro“ iz Bara, uz pokroviteljstvo Opštine Bar, premijerno će biti emitovan u nedjelju 27. decembra u 18 časova putem Youtube kanala Opštine Bar.

Predsjednik Opštine Bar Dušan Raičević i Željko Milović, ispred izdavačke kuće “Mediteran Multimedia”, potpisali su u avgustu ugovor o snimanju filma koji predstavlja Bar, njegov razvoj, ljude, predjele, svakodnevicu i ukupno nasljeđe na do sad neprikazivan način, kroz uporedne fotografije i video snimke prošlosti i sadašnjosti opštine.

Snimanje na terenu, montaža, produkcija i postprodukcija je povjerena ekipi „Media Pro – Studio Petović“, a originalnu muziku i rad na dokumentarnim audio-snimcima potpisuju članovi barskog rock benda „Akademia“.

Premijera filma biće upriličena u nedjelju, u 18:00 časova u „Kreativnom habu“ Starog grada Bara i biće prenošena direktno na YouTube kanalu Opštine Bar. Predviđeno je najprije obraćanje predsjednika Opštine Bar Dušana Raičevića i autora Željka Milovića, a potom i projekcija filma.

Imajući u vidu epidemiološku situaciju, premijera filma biće organizovana online, bez prisustva publike. Svi subjekti koji imaju web sajtove i žele da organizuju praćenje premijere na svom sajtu, to mogu uraditi tako śto će kroz vijest iskopirati YouTube adresu:

Pozivamo sugrađane i sve zainteresovane ljude u gradu, zemlji i dijaspori da isprate jednu lijepu, do sada neprikazanu priču o našem Baru!

Avatar

Portal Bar

Pročitajte još