Predsednik opštine Bar Dušan Raičević čestitao Božić

 Predsednik opštine Bar Dušan Raičević čestitao Božić

Predsjednik Opštine Bar Dušan Raičević uputio je čestitke povodom Božića nadbiskupu barskom, monsinjoru Roku Đonlešaju, novoimenovanom biskupu Kotorske biskupije monsinjoru Ivanu Štironji, sveštenstvu i svim vjernicima rimokatoličke vjeroispovijesti.

„U ime Opštine Bar i u svoje ime, Vama, sveštenstvu i svim vjernicima rimokatoličke vjeroispovijesti upućujem najiskrenije čestitke povodom nastupajućeg Božića.

Neka radost Hristovog rođenja uvijek iznova podsjeća na važnost afirmacije neprolaznih univerzalnih vrijednosti, poštovanja različitosti, mira i međusobnog praštanja, naročito danas kada se samo zajedništvom i čuvanjem jedni drugih možemo izboriti sa izazovima sa kojima se suočava savremeno čovječanstvo.

Želim da praznične dane provedete okruženi svojim najbližima, u radosti, zdravlju i porodičnoj sreći, sa uvjerenjem da će nam naredni period ponovo donijeti mogućnost da ove i druge praznike slavimo zajedno, sa svojim komšijama, prijateljima i rodbinom, onako kako je to u Baru, gradu različitosti i međusobnog razumijevanja vjekovima utemeljeno i tradicionalno.

Još jednom Vam srdačno čestitam božićne praznike“, naveo je Raičević u čestitki.

Avatar

Portal Bar

Pročitajte još

Leave a Reply

Pravila Komentarisanja
Uslovi Korišćenja