Potpuna obustava saobraćaja zbog izgradnje kružnog toka

 Potpuna obustava saobraćaja zbog izgradnje kružnog toka

Zbog izgradnje raskrsnice sa kružnim tokom na ukrštanju ul. Rista Lekića i Bulevara revolucije doći će do potpune obustave saobraćaja na dijelu Bulevara revolucije (od raskrsnice sa Bulevarom dinastije Petrović do raskrsnice sa ul. Rista Lekića), kao i na dijelu ul. Rista Lekića (od raskrsnice sa ul. dinastije Crnojević i Borskom ulicom do raskrsnice sa Bulevarom revolucije) od srijede, 21. aprila, saopšteno je iz Opštine Bar.

Kao alternativni putni pravac određuje se: ul. Rista Lekića – ul. Danila Lekića – Bulevar dinastije Petrović, kao i ul. Rista Lekića – ul. dinastije Crnojević – ul. dinastije Balšić – Makedonska ulica – Bulevar dinastije Petrović.

Autobuska stajališta »Poslovni centar« i »Tržnica« izmještaju se na sljedeće lokacije:

  • Stajalište „Posl. centar“, posmatrano od raskrsnice Bulevara revolucije i ul. Rista Lekića ka raskrsnici sa Bulevarom dinastije Petrović izmješta se na lokaciju na Bulevaru revolucije, u trećoj saobraćajnoj traci, na cca 40 m od raskrsnice, posmatrano od raskrsnice sa Bul. dinastije Petrović i Bulevarom revolucije ka raskrsnici sa ul. Jovana Tomaševića;
  • Stajalište „Posl. centar“, posmatrano od raskrsnice Bul. dinastije Petrović i Bulevara revolucije ka raskrsnici sa ul. Rista Lekića izmješta se na lokaciju na Bulevaru dinastije Petrović, na trećoj saobraćajnoj traci, na cca 20 m od raskrsnice Bulevara dinastije Petrović i Bulevara revolucije, posmatrano ka raskrsnici sa ul. Vladimira Rolovića;
  • Stajalište „Tržnica“, posmatrano od raskrsnice Bul. dinastije Petrović i Makedonske ulice ka raskrsnici sa ul. Rista Lekića izmješta se na lokaciju na Bulevaru dinastije Petrović, na trećoj saobraćajnoj traci, na cca 60 m od raskrsnice Bulevara dinastije Petrović i Makedonske ulice, posmatrano od raskrsnice Bulevara din. Petrović i Makedonske ulice ka raskrsnici sa Bulevarom revolucije.
  • Stajalište „Tržnica“, posmatrano od raskrsnice ulice Rista Lekića i Makedonske ulice ka raskrsnici sa Bulevarom dinastije Petrović izmješta se na lokaciju na Bulevaru dinastije Petrović, na trećoj saobraćajnoj traci, na cca 60 m od raskrsnice Bulevara dinastije Petrović i ul. Vladimira Rolovića ka raskrsnici Bulevara dinastije Petrović i Bulevara revolucije.
  • Taksi stajalište kod zgrade Opštine Bar izmješta se na lokaciju na Bulevaru dinastije Petrović, na trećoj saobraćajnoj traci, na cca 250 m od raskrsnice Bulevara dinastije Petrović i ul. Vladimira Rolovića ka raskrsnici Bulevara dinastije Petrović i Bulevara revolucije.
Avatar

Portal Bar

Pročitajte još